0 prekės0,00

Krepšelis tuščias

Privatumo politika

1. BENDROSIOS NUOSTATOS

1.1. Ši privatumo politika nurodo tinklapio redvet.lt pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir jų saugojimo principus, slapukų naudojimo tvarką.
1.2 Privatumo politika skirta apsaugoti ir ginti Svetainės vartotojų/Naudotojų asmens ir kitus duomenis nuo neteisėto jų platinimo.
1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.4 Privatumo politika taikoma visais atvejais, kuomet redvet.lt gauna Asmens duomenis dėl to, kad Vartotojas/Naudotojas užsisako ar įsigyja paslaugas iš redvet.lt svetainės. 
1.5 Individai, kurie nori užsiregistruoti svetainėje, privalo pateikti elektroninį paštą, Vartotojo vardą bei paskyros slaptažodį. Registracijos metu yra sukuriama paskyra, kurią vartotojas gali bet kuriuo metu koreguoti, keisti, pildyti ar visiškai ištrinti. 

2. ASMENS DUOMENŲ RINKIMAS IR SAUGOJIMAS

2.1 Tinklalapio užklausos formoje sutinkate, kad priklausant nuo konkrečių paslaugų pobūdžio, yra renkami ir saugomi šie Asmens duomenys – vardas, pavardė, telefono numeris, gyvenamoji vieta, elektroninio pašto adresas, augintinio duomenys.
2.2 Asmens duomenys yra renkami, naudojami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 Svetainės užklausų vykdymo tikslai (pvz., prekių įsigijimas)
2.2.2 Norint pateikti Svetainės Vartotojams/Naudotojams efektyvius pasiūlymus, susijusius su gyvūnų paslaugomis ar prekėmis, redvet.lt naudoja Asmens duomenis tiek, kiek konkrečiai reikia Paslaugai užsakyti.
2.2.3 Tiesioginės rinkodaros tikslais, redvet.lt Vartotojų/Naudotojų elektroninio pašto adresus.
2.2.4 Vykdyti paslaugų ar prekių įsigijimo įsipareigojimus.
2.2.5 Pateikti finansius dokumentus (pvz., sąskaitos faktūras).

3. SLAPUKŲ NAUDOJIMO TVARKA

3.1 Svetainėje redvet.lt naudojami slapukai (angl. cookies). Slapukai įrašomi kompiuteryje ar kitame naudojamame irenginyje ir naudojami tam, kad galėtumėme atpažinti Jus kaip jau esamą svetainės Naudotoją/Vartotoją, renkant informaciją apie svetainės lonkomumo statistiką. 
3.2 Atidarydami redvet.lt tinklalapį ir naršydami toliau, Jūs sutinkate, kad slapukai bus išsaugojami Jūsų naudojamame įrenginyje.
3.3 Naršyklės nustatymuose galite bet kada ištrinti ar visiškai blokuoti visus šiuos slapukus, bet tokiu atvejus dalis svetainės neveiks. 

4. BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

4.1 Ši privatumo politika galioja nuo 2020 m. rugsėjo 1 d. Apie bet kokius Privatumo politikos pasikeitimus Vartotojai/Naudotojai bus informuojami siunčiant informaciją elektroniniu paštu.